asigurari

Trebuie sa va alegeti asiguratorul cu mare atentie, in special fiindca este vorba de sanatatea Dvs. si a celor dragi. Acordati timp indelungat pentru a putea analiza corect ofertele de pe piata noastra, si numai atunci cand sunteti pe deplin multumit de ceea ce vi se ofera, puteti sa continuati la achizitionarea unei astfel de asigurari.

Cel mai important lucru de retinut in cazul asigurarilor private este acela ca trebuie sa informati intodeauna asiguratorul despre o boala pre-existenta. De exemplu daca suferiti de o boala cronica (astmul bronsic, diabetul, etc), si nu informati asiguratorul, atunci cand va fi necesar sa va tratati in urma acestei boli, asigurarea nu ofera nici un fel de acoperire. Cei mai multi siguratori vor cere sa fie efectuate analize medicale complexe, inainte de a putea achizitiona o astfel de asigurare (face parte din procesul de evaluare a riscurilor). Totodata primele de asigurare sunt de obicei stabilite dupa evaluarea acestor riscuri.

Un eveniment nefericit se poate intampla oricand, si daca nu aveti asigurarea necesara, va fi foarte complicat sa va descurcati. In special daca va
indreptati catre o tara a carei sistem medical lasa de dorit, unde efectiv nu puteti fi tratat corespunzator costurile de repatriere pot fi foarte ridicate.
Deasemenea in cazul in care aveti nevoie de o interventie de urgenta si nu aveti asigurare, veti fi obligat la plata acestor servicii din bani proprii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu