Asigurari pentru moldoveni

Asigurari medicale pentru cetatenii Republicii Moldova care locuiesc si muncesc pe o perioada limitata in Germania (tarif pentru straini cu reduceri) .

Asigurarea de accident necesara pentru muncitorii in Germania:

Obiectul asigurării - interesele patrimoniale legate de micşorarea venitului (temporară sau permanentă) şi / sau cheltuielile suplimentare în legătură cu pierderea capacităţii de muncă sau cu decesul persoanei asigurate în rezultatul producerii accidentului.
Asigurătorul - Compania ERGO Versicherung AG, reprezentata de noi, îşi asumă obligaţia de a compensa cheltuielile suplimentare în legătură cu pierderea capacităţii de muncă sau cu decesul persoanei asigurate în rezultatul producerii accidentului.
Asigurat – orice persoană care este inregistrata in Germania. (Anmeldung)
Teritorialitatea - contractul de asigurare de accidente este valabil atat pe întreg teritoriul Germaniei cat si oriunde în lume.
Termenul de valabilitate – contractul de asigurare de accidente poate fi încheiat pentru orice perioadă sau pentru perioada executării unei anumite lucrări, întreprinderii unei activităţi (măsuri), călătoriei, etc. Termenul de valabilitate a contractului de asigurare se stabileşte cu acordul părţilor.
Despăgubirea – contractul de asigurare de accidente prevede protecţia de asigurare contra următoarelor riscuri survenite în perioada de valabilitate a Contractului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu